Feestzanger boeken in Milheeze

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Milheeze

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Milheeze?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat mag u bepalen.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Milheeze

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandse liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Milheeze

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Milheeze