Feestzanger boeken in Moerzeke

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Moerzeke

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Moerzeke?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Moerzeke

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandse muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Moerzeke

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Moerzeke