Feestzanger boeken in Moorsel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Moorsel

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Moorsel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Moorsel

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Moorsel

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Moorsel