Feestzanger boeken in Neerkant

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Neerkant

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Neerkant?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Aan u de keus.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze feestzanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Neerkant

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Neerkant

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Neerkant