Feestzanger boeken in Neigem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Neigem

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Neigem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Aan u de keus.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Neigem

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere geschikte songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Neigem

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Neigem