Feestzanger boeken in Nevele

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Nevele

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Nevele?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Dat is toch ideaal?

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Nevele

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere geschikte songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Nevele

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Nevele