Feestzanger boeken in Ninove

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ninove

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Ninove?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Ninove

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Ninove

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Ninove