Feestzanger boeken in Nispen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Nispen

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Nispen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat mag u bepalen.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Nispen

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Nispen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Nispen