Feestzanger boeken in Oisterwijk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oisterwijk

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Oisterwijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn collectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Oisterwijk

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Oisterwijk

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Oisterwijk