Feestzanger boeken in Oosterambt

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oosterambt

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Oosterambt?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit heel vaak in voor afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn collectie omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Oosterambt

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere mooie songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Oosterambt

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Oosterambt