Feestzanger boeken in Oosterzele

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oosterzele

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Oosterzele?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat is aan u.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Oosterzele

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Oosterzele

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Oosterzele