Feestzanger boeken in Oudenbosch

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oudenbosch

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Oudenbosch?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Geen probleem.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Oudenbosch

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse nummers zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Oudenbosch

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Oudenbosch