Feestzanger boeken in Overlangel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Overlangel

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Overlangel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Overlangel

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere leuke nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Overlangel

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Overlangel