Feestzanger boeken in Parike

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Parike

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Parike?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is toch ideaal?

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Parike

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Parike

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Parike