Feestzanger boeken in Prinsenbeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Prinsenbeek

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Prinsenbeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat mag u bepalen.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Prinsenbeek

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Prinsenbeek

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Prinsenbeek