Feestzanger boeken in Ravenstein

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ravenstein

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Ravenstein?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze zanger vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn songlist omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Ravenstein

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Hollandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere leuke nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Ravenstein

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Ravenstein