Feestzanger boeken in Rolderdingspel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Rolderdingspel

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Rolderdingspel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest het meest in voor gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Rolderdingspel

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Rolderdingspel

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Rolderdingspel