Feestzanger boeken in Rupelmonde

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Rupelmonde

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Rupelmonde?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Rupelmonde

Deze feestzanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Rupelmonde

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Rupelmonde