Feestzanger boeken in Schelderode

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Schelderode

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Schelderode?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Schelderode

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Schelderode

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Schelderode