Feestzanger boeken in Schijndel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Schijndel

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Schijndel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn playlist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Schijndel

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandse songs zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere super bekende feestzanger.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere mooie nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Schijndel

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Schijndel