Feestzanger boeken in Schorisse

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Schorisse

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Schorisse?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren Singer in Suit vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Wat wilt u nog meer?

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Schorisse

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse liedjes zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Schorisse

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Schorisse