Feestzanger boeken in Sint-Denijs-Boekel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint-Denijs-Boekel

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Sint-Denijs-Boekel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Sint-Denijs-Boekel

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere geschikte muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Sint-Denijs-Boekel

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Sint-Denijs-Boekel