Feestzanger boeken in Sint-Gillis-Waas

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint-Gillis-Waas

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Sint-Gillis-Waas?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Sint-Gillis-Waas

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Sint-Gillis-Waas

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Sint-Gillis-Waas