Feestzanger boeken in Sint-Goriks-Oudenhove

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint-Goriks-Oudenhove

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Sint-Goriks-Oudenhove?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze zanger meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Dat is toch ideaal?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Sint-Goriks-Oudenhove

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Sint-Goriks-Oudenhove

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Sint-Goriks-Oudenhove