Feestzanger boeken in Sint-Laureins

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint-Laureins

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Sint-Laureins?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Sint-Laureins

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse songs zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere super bekende feestzanger.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Sint-Laureins

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Sint-Laureins