Feestzanger boeken in Sint-Martens-Latem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint-Martens-Latem

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Sint-Martens-Latem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Sint-Martens-Latem

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Sint-Martens-Latem

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Sint-Martens-Latem