Feestzanger boeken in Sint-Oedenrode

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint-Oedenrode

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Sint-Oedenrode?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is aan u.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Sint-Oedenrode

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Sint-Oedenrode

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Sint-Oedenrode