Feestzanger boeken in Sleeuwijk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sleeuwijk

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Sleeuwijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze entertainer vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat mag u bepalen.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Sleeuwijk

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse liedjes zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Sleeuwijk

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Sleeuwijk