Feestzanger boeken in Son En Breugel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Son En Breugel

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Son En Breugel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is aan u.

Zijn collectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Son En Breugel

Deze feestzanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse nummers zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Son En Breugel

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Son En Breugel