Feestzanger boeken in Stichtse Lustwarande

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Stichtse Lustwarande

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Stichtse Lustwarande?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze feestzanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Stichtse Lustwarande

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige songs zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Stichtse Lustwarande

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Stichtse Lustwarande