Feestzanger boeken in Teeffelen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Teeffelen

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Teeffelen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Teeffelen

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Teeffelen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Teeffelen