Feestzanger boeken in Teteringen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Teteringen

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Teteringen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn songlist omvat grote hits, danshits en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Teteringen

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere mooie nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Teteringen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Teteringen