Feestzanger boeken in Waspik

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Waspik

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Waspik?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Waspik

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Waspik

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Waspik