Feestzanger boeken in Welden (Oudenaarde)

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Welden (Oudenaarde)

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Welden (Oudenaarde)?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Welden (Oudenaarde)

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende feestzanger.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Welden (Oudenaarde)

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Welden (Oudenaarde)