Feestzanger boeken in West-Friesland

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in West-Friesland

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in West-Friesland?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze artiest meestal in voor lekker afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in West-Friesland

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in West-Friesland

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in West-Friesland