Feestzanger boeken in Westelijke Mijnstreek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Westelijke Mijnstreek

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Westelijke Mijnstreek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Westelijke Mijnstreek

Deze feestzanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Westelijke Mijnstreek

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Westelijke Mijnstreek