Feestzanger boeken in Westerbeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Westerbeek

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Westerbeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Westerbeek

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde feestzangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere geschikte hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Westerbeek

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Westerbeek