Feestzanger boeken in Wintelre

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wintelre

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Wintelre?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze zanger meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Wintelre

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Wintelre

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Wintelre