Feestzanger boeken in Woudrichem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Woudrichem

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Woudrichem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze zanger vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn collectie omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Woudrichem

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere super bekende feestzanger.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere leuke hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Woudrichem

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Woudrichem