Feestzanger boeken in Wouw

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wouw

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Wouw?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Wouw

Deze feestzanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Wouw

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Wouw