Feestzanger boeken in Zeeland (Noord-Brabant)

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zeeland (Noord-Brabant)

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Zeeland (Noord-Brabant)?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren Singer in Suit heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Zeeland (Noord-Brabant)

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere mooie nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Zeeland (Noord-Brabant)

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Zeeland (Noord-Brabant)