Feestzanger boeken in Zegge

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zegge

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Zegge?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat mag u bepalen.

Zijn playlist omvat grote hits, dansnummers en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Zegge

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Hollandse muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Zegge

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Zegge