Feestzanger boeken in Zeveren

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zeveren

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Zeveren?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze entertainer het meest in voor lekker afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze feestzanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Zeveren

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere mooie nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Zeveren

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Zeveren