NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Zeeland (Noord-Brabant)

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zeeland (Noord-Brabant)

EEN MEER Allround zanger boeken in Zeeland (Noord-Brabant)?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat is aan u.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Zeeland (Noord-Brabant)

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!