NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Zegge

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zegge

EEN MEER Allround zanger boeken in Zegge?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Zegge

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandse songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!