NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Zegge

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zegge

EEN MEER Allround zanger boeken in Zegge?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze entertainer heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is aan u.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Zegge

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!