NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Zevenbergen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zevenbergen

EEN MEER Allround zanger boeken in Zevenbergen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn songlist omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Zevenbergen

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!