NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Zevenbergschen-Hoek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zevenbergschen-Hoek

EEN MEER Allround zanger boeken in Zevenbergschen-Hoek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger het meest in voor afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Zevenbergschen-Hoek

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!