NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Zundert

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zundert

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Zundert?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Zundert

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!