NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Zundert

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zundert

EEN MEER Allround zanger boeken in Zundert?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Zundert

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandse songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!