Bekende zanger boeken in Bakel? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Bakel

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Bakel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn songlist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Bakel

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige hits zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!