FAQ

 

Boekingen en kosten

 

 • Kan ik de echte Tino Martin hier boeken voor deze prijzen?

Nee, absoluut niet. Tino Martin is te boeken via Studio One. Via deze website kunt u enkel de act MarTino Cat boeken, een andere zanger die de hits van Tino Martin live zingt.

 • Kan ik hier ook een zanger boeken die Tino zo goed mogelijk probeert na te doen in stem, uiterlijk en performance?

Nee. MarTino Cat heeft een eigen stem, uiterlijk en performance. De nummers worden live wel gebracht in vergelijkbare versies als Tino Martin zelf. Fans en liefhebbers van Tino Martin zullen de optredens absoluut waarderen.

 • Kunnen de optredens niet wat goedkoper?

Nee, helaas niet. De prijzen van deze act zijn marktconform en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 • Hoe gaat boeken in zijn werk?

Neem contact op via telefoon 0648208574 of e-mail info@tinomartinact.nl, dan wordt u hierover ingelicht.

 • Wat gebeurt er als Zij Weet Het niet kan komen optreden bijvoorbeeld door ziekte?

Er wordt in zo’n geval zo snel mogelijk contact met de opdrachtgever opgenomen om eventuele vervanging te bespreken. Deze act is echter nooit verplicht om een vervanger te regelen, maar zal zich wel inspannen om een vervanger te regelen, als de situatie het toelaat.

 • Zijn er kijkavonden?

Nee, vooralsnog niet. Er komen in de toekomst wel meer video’s van repetities en live optredens online, zodat geïnteresseerden nog meer indrukken op kunnen doen alvorens te boeken.

 • Doet deze act ook gratis optredens, bijvoorbeeld voor goede doelen?

Momenteel is daar geen ruimte voor in de agenda.

 

Repertoire

 

 • Komen er ook nieuwe hits van Tino Martin bij het repertoire?

Ja, er worden ook nieuwe nummers toegevoegd. Zeker als het hits zijn.

 • Zijn er speciale verzoeken mogelijk?

Ja, in overleg.

 • Zijn er ook andere nummers mogelijk dan die van Tino Martin?

In principe wel, maar dan boekt u de zanger met een andere act. Graag verwijzen we u door naar Singer in Suit, een zanger met een meer allround repertoire

 • Worden alle nummers live gezongen of is er playback?

Er is absoluut geen playback, alle nummers worden live gezongen. Op de orkestbanden staan soms enkel achtergrondkoortjes. Alle leadstemmen worden live gezongen.

 

Techniek en ruimte

 

 • Hoeveel ruimte heeft Zij Weet Het nodig voor een optreden?

Wanneer MarTino Cat een optreden inclusief eigen techniek verzorgt, geeft hij de voorkeur aan minimaal 4 tot 5 meter in de breedte en 2 meter in de diepte. Ruimer mag altijd, minder ruim kan soms ook. Deze zaken kunt u het makkelijkst per email of telefoon bespreken.

 • Wat voor apparatuur neemt ZijWeetHet mee?

MarTini Cat verzorgt alle benodigde materialen, tenzij anders afgesproken. Dit zijn onder andere luidsprekers, versterkers, mengtafels, equalizers, microfoons en effecten. Een lichtinstallatie is niet bij alle optredens inbegrepen. Specifieke vragen over de techniek kunt u natuurlijk via e-mail of telefoon stellen.

 • Heeft Zij Weet Het een extra microfoon beschikbaar?

Ja, hij heeft minimaal 1 microfoon beschikbaar voor publiek/opdrachtgever, bijvoorbeeld voor speeches, stukjes en acts. In overleg kunnen soms extra microfoons worden bijgeboekt.

 • Hoeveel stroom heeft deze act nodig?

Wanneer deze act een optreden inclusief eigen techniek verzorgt, geeft hij de voorkeur aan twee vrije randgeaarde stroomgroepen van 230 volt, 16 ampère (normale stopcontacten). Op deze groepen dienen geen andere apparaten te zijn of worden aangesloten. Dimmers en transformatoren voor lichtvoorziening op dezelfde stroomgroep kunnen bijvoorbeeld storing veroorzaken. Datzelfde geldt voor barren, koelingen, koffiezetapparaten, waterkokers en andere belastende apparaten. 

 • Heeft deze act een podium nodig?

Niet per se. In drukke ruimtes met veel publiek geeft de artiest  de voorkeur aan het gebruik van een podium. Bij kleinere optredens werkt de artiest liever zonder podium. De act neemt zelf geen podium mee. Wanneer u een podium wilt plaatsen voor een optreden, dient u dat met de act te overleggen. De afmetingen van het podium zijn van belang voor de plaatsing van de apparatuur.

 • Moet ik zelf geluidstechniek en apparatuur inhuren?

Nee, tenzij anders afgesproken. Geluidstechniek en apparatuur zit er in principe altijd bij. De act heeft ook geen tafels of ander meubilair van de locatie nodig.

 • Komen de kosten voor licht- en geluidstechniek bovenop de afgesproken prijs?

Nee, MarTino Cat geeft altijd een totaalprijs door, inclusief geluidstechniek. Wanneer er ook licht bij een boeking zit, wordt dat vermeld. Bij de meeste boekingen van 2 uur en langer is licht inbegrepen.